Scientific and Technical Advisory Council

Dr. Frans Kok, Member

Frans Kok és professor emèrit en Nutrició i Salut i ex cap de la divisió de Nutrició Humana a la Universitat de Wageningen, Països Baixos. Es va formar en nutrició humana a Wageningen i epidemiologia a la Universitat de Harvard, Boston als Estats Units.

La recerca científica de Kok tracta temes com la dieta en la prevenció de malalties, el comportament dietètic i el sobrepès. En economies emergents d'Àsia i Àfrica, l'atenció està relacionada amb la dieta i els trastorns per deficiència. És autor de prop de 350 publicacions científiques i va supervisar 70 doctorats. Frans Kok és editor de tres llibres de text sobre nutrició "Nutrició personalitzada - Principis i aplicacions", "Introducció a la nutrició humana" i "Biomarcadors d'exposició dietètica".

Durant la seva carrera, va exercir com a degà de ciències a la universitat de Wageningen, responsable de la qualitat de la investigació acadèmica i la formació postdoctoral. Kok ha estat membre de diversos comitès científics (inter) nacionals i diretcor del programa Europeu de Lideratge Nutricional a Luxemburg.

TORRIBERA MEDITERRANEAN CENTER

FOOD, HEALTH, CULINARY INNOVATION

Contact

Phone:+34 93 403 90 39

Email: tmc@tmcmediterranean.org