Scientific and Technical Advisory Council

Dr. Renata Micha, Member

La Dra. Renata Micha és professora associada de recerca a la Friedman School of Nutrition Science and Policy a la Universitat de Tufts. La Dra. Micha també copresideix el Grup d'Experts Independents de l'Informe Global de Nutrición GNR). És dietista, nutricionista de salut pública i epidemiòloga. La seva recerca se centra en els efectes de la dieta en la salut i en les estratègies de la població per millorar la dieta. La Dra. Micha ha rebut diversos premis i distincions i és autora de més de 100 publicacions sobre dieta i salut a revistes científiques d'alt impacte. La Dra. Micha és investigadora principal de les iteracions actuals de la Global Dietary Database (GDD) amb l'objectiu de caracteritzar els hàbits alimentaris i l'impacte que aquests tenen en la salut a escala global. Ha exercit un paper fonamental en l'establiment de el Consorci d'Investigació d'Àcids Grassos i Resultats (FORCE) amb l'objectiu de dilucidar les relacions entre els àcids grassos de la dieta i els processos metabòlics en les malalties cròniques.

La Dra. Micha ha tingut un paper fonamental en l'establiment i la coordinació de la Iniciativa de Revisió de Polítiques Alimentàries i Intervenció Cost-Efectivitat ((Food-PRICE)). Food-PRICE reuneix el treball realitzat en polítiques alimentàries i els investigadors per quantificar els efectes sanitaris i econòmics de les polítiques alimentàries en la dieta i la salut.

La Dra. Micha va estudiar el grau de Nutrició i Dietètica a la Universitat Harokopio d'Atenes, Grècia, un doctorat en Nutrició i Salut Pública al King 's College de Londres, Regne Unit, i va completar la seva beca postdoctoral a Harvard en Epidemiologia Nutricional i Cardiovascular. Abans de ser nomenada professora de l'Escola Friedman, la Dr. Micha va ser Investigadora Associada al Departament d'Epidemiologia de l'Escola de Salut Pública de Harvard i directora de l'Hellenic National Nutrition and Health Survey (HNNHS).

TORRIBERA MEDITERRANEAN CENTER

FOOD, HEALTH, CULINARY INNOVATION

Contact

Phone:+34 93 403 90 39

Email: tmc@tmcmediterranean.org