Culinary and Food Studies Council

Sırma Güven, Founder The Kitchen Project, Educator, Author

Fundadora The Kitchen Project (Turquia), Educadora, Autora

En acabar "Francés ocupacional" en el CIEP de la Universitat de Nantes, i el CLA Besançon va començar a estudiar "Terminologia de la gastronomia" i "Cuina francesa" en la universitat de İzmir, Turquia. Va rebre formació pràctica en l'Institut Paul Bocuse gràcies a una beca del Programa de Mobilitat Docent ERASMUS. Güven, que va completar els seus estudis de postgrau sobre "Esperit empresarial i gestió de la innovació per a empresaris de l'alimentació", dirigeix molts projectes internacionals relacionats amb la planificació urbana innovadora i creativa i el turisme gastronòmic. Paul Bocuse & Els Tocs Blanches Lyonnaise ha premiat a Güven pels seus estudis amb un "Diploma d'Honor".

Durant els seus 15 anys de carrera acadèmica, va contribuir a molts llibres preparant capítols i continguts per a revistes.

En 2018 Sirma Güven va deixar la seva carrera acadèmica i va iniciar el seu propi negoci com a consultora per a empresaris de l'alimentació i com a promotora de projectes gastronòmics i de turisme gastronòmic innovadors a nivell nacional i internacional. També és la representant en Izmir de la ·Delice Network - Network of the Good Food Cities of the World" i de Méditéa per a l'intercanvi i la promoció del patrimoni culinari dels països del Mediterrani.

TORRIBERA MEDITERRANEAN CENTER

FOOD, HEALTH, CULINARY INNOVATION

Contact

Phone:+34 93 403 90 39

Email: tmc@tmcmediterranean.org