Culinary and Food Studies Council

Diane Kochilas, Chef, Cookbook Author, Cooking School Owner, TV Personality

Chef, Autora de llibres de Cuina, personatge televisiu, propietària de Glorious Greek Cooking School, Ikaria i Atenes, Grècia

Diane Kochilas és consultora de tres dels més populars restaurants grecs: Pylos (NYC), Axia (NJ) i Avli (Chicago), i treballa en un quart restaurant, Boukies, un concepte meze al centre de Manhattan. En aquest sentit, crea i organitza els menús, nous plats, esdeveniments i altres activitats relacionades amb el bon funcionament de cada restaurant.

Ha escrit 18 llibres sobre cuina grega, incloent Gloriosos aliments de Grècia i IACP i la propera Country Cooking of Greece (Crònica, 2012). Apareix regularment a la televisió nord-americana, incloent "Throwdown with Bobby Flay", "Bizarre Foods", "Foodography", "PBS News Hour" i "360 ° w / Anderson Cooper" "i escriu regularment per a grans mitjans internacionals, inclosos : el Washington Post, fil de Dow Jones, Food & Wine, Gourmet Live, zesterdaily.com entre d’altres. Juntament amb el seu marit, Vassilis Stenos, tenen una escola de cuina lúdica a l’illa Ikaria de la Zona Blava anomenada Glorious Greek Food. A més de les classes setmanals, organitzen visites culinàries a Grècia per a viatgers interessats, professionals gastronòmics i altres professionals del sector.

TORRIBERA MEDITERRANEAN CENTER

FOOD, HEALTH, CULINARY INNOVATION

Contact

Phone:+34 93 403 90 39

Email: tmc@tmcmediterranean.org